Kerst 2021

Stichting KiZ organiseert Kerstpuzzeltocht voor kinderen in de kerstvakantie

 

Stichting Kerken in Zwijndrecht (KiZ) organiseert tijdens de kerstvakantie vanaf 24 december tot en met 7 januari een kerstpuzzeltocht door Zwijndrecht. Op een eigentijdse en interactieve wijze wordt het verhaal over de geboorte van Jezus verteld. De kerstpuzzeltocht is een alternatief voor het jaarlijkse Kinder Kerst Event, dat wegens COVID-19 voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan. Dit jaar start en eindigt de kerstpuzzeltocht op de Koninginneweg 42 in Zwijndrecht. Wilt u iets leuks doen met uw (klein)kinderen in de kerstvakantie en ook nog kans maken op een leuk cadeautje? Doe dan mee!

Zoals het Bijbelverhaal vertelt, wijst een heldere ster de weg naar Bethlehem. Jozef en Maria zijn op weg van Nazareth naar Bethlehem. Na een lange reis is er in de stad geen slaapplaats meer te vinden voor Jozef en Maria. Het kindje Jezus wordt geboren in de stal en in een voederbak gelegd. Weet u waarom Jozef en Maria op reis moesten naar Bethlehem? Het antwoord op deze vraag en nog meer details uit het verhaal worden nagespeeld.

Hoe doet u mee?
Scan met uw telefoon de QR-code langs de wandelroute om het verhaal af te spelen.
De wandelroute begint bij Koninginneweg 42 in Zwijndrecht. U ontvangt hier een tasje met daarin de kaart van de wandelroute en een verrassing voor de kleintjes. Na afloop kunt u de oplossing van de puzzel insturen via kke-speurtocht.nl.

Over Stichting KiZ
In september 2019 is Stichting KiZ officieel opgericht en verbindt meer dan tien verschillende kerken en gemeenten uit Zwijndrecht. Met elkaar willen wij een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en de samenwerking tussen kerken bevorderen. Samen willen wij de boodschap van Gods liefde voor mensen uitdragen en organiseren hiervoor diverse activiteiten. Bezoek onze website kerkeninzwijndrecht.nl voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven? Volg dan onze Facebookpagina Kinderkerstevent.

Bekijk deze prachtige kerstboodschap! “De droom van God”