Kerstpraise All4Him – samen met Pearl Jozefzoon

21 december @ 20:00 - 22:00
€10

Zaterdag  21 december zal er in de Maranathakerk in Zwijndrecht  weer een kerstpraise zijn.

Praiseband All4Him begeleidt deze praise met zang en muziek. Dit jaar hebben we Pearl Jozefzoon gevraagd met ons mee te doen. Pearl is een bekende in de gospelwereld. Ook zij zal mooie liederen ten gehore brengen en ook zal samen met de band gezongen worden.  Ook doet er nog een gospelkoor mee. Gospelkoor Expression uit Vlaardingen olv Harm Jan Schenkel  zorgt op verschillende momenten voor iets extras. Uiteraard is er veel gelegenheid om lekker mee te zingen met bekende en minder bekende kerstliederen.  Het belooft echt een hele mooie avond te worden waar we u graag voor willen uit nodigen.

Voor deze kerstpraise kunt u kaarten reserveren bij  Gerda van der Star. Email: gerdavanderstar@gmail.com of via Whatsapp 0618319821

Aanvang van de avond is 20.00 uur en de kerk gaat open om 19.15 uur.

Wacht niet te lang met reserveren, de laatste jaren moesten we veel mensen teleurstellen, omdat er geen kaartjes meer waren.

Date: 21 december
Time: 20:00 - 22:00