Vrijdagavond gebedswandeling

Gebedswandelingen in Zwijndrecht:

Gebedswandelingen

Welkom om 1 x per maand op vrijdagavond (in principe de 2de vrijdag van de maand) in tweetallen gebedswandelingen te doen.

Het is fijn dat we dit in verbondenheid met christenen van alle kerken in Zwijndrecht doen, samen verbonden in Jezus Christus.

Tot nu lopen meestal acht mensen mee en als het even kan starten we samen en waaieren we uit naar alle richtingen.

Dit initiatief is opgezet samen met de lang bestaande interkerkelijke maandelijkse gebedsgroep en gestart in januari 2021.

Het kan natuurlijk ook persoonlijk of met je gemeenteleden gedaan worden. Hou ons daarvan op de hoogte zodat we elkaar stimuleren!

Vrijdagavond 11 juni van 19.30-20.30 uur zullen er weer interkerkelijke gebedswandelingen gehouden worden.

Aanmelden en delen van gebedsindrukken kan via: annet.van.willigen@online.nl

Je kunt zelf dus ook aangeven met wie je loopt en waar je vertrekt.

We mogen bidden voor en in de omgeving waar we meer van Gods Koninkrijk willen zien. Biddend rondlopen in je buurt of ergens in Zwijndrecht kan je gebeden extra inspireren en richting geven. Daarnaast houden frisse lucht en een beetje beweging je scherp.

Voordat je gaat lopen: bid en vraag de Heilige Geest om zijn leiding. Het is een avontuur: wees flexibel en laat je tijdens de wandeling leiden door de Geest. Het is mooi als concrete gebedspunten die onderweg opkomen of aanwijzingen waar God onze aandacht op wil vestigen, genoteerd en terug gekoppeld worden.

[/cm