Vrijdagavond gebedswandeling

Gebedswandelingen in Zwijndrecht:

Gebedswandelingen

Welkom om 1 x per maand op vrijdagavond (in principe de 2de vrijdag van de maand) in tweetallen gebedswandelingen te doen.

Het is fijn dat we dit in verbondenheid met christenen van alle kerken in Zwijndrecht doen, samen verbonden in Jezus Christus.

Tot nu lopen meestal acht mensen mee en als het even kan starten we samen en waaieren we uit naar alle richtingen.

Dit initiatief is opgezet samen met de lang bestaande interkerkelijke maandelijkse gebedsgroep en gestart in januari 2021.

Het kan natuurlijk ook persoonlijk of met je gemeenteleden gedaan worden. Hou ons daarvan op de hoogte zodat we elkaar stimuleren!

Vrijdagavond 11 juni van 19.30-20.30 uur zullen er weer interkerkelijke gebedswandelingen gehouden worden.

 

Aanmelden en delen van gebedsindrukken kan via: annet.van.willigen@online.nl

Je kunt zelf dus ook aangeven met wie je loopt en waar je vertrekt.

We mogen bidden voor en in de omgeving waar we meer van Gods Koninkrijk willen zien. Biddend rondlopen in je buurt of ergens in Zwijndrecht kan je gebeden extra inspireren en richting geven. Daarnaast houden frisse lucht en een beetje beweging je scherp.

Voordat je gaat lopen: bid en vraag de Heilige Geest om zijn leiding. Het is een avontuur: wees flexibel en laat je tijdens de wandeling leiden door de Geest. Het is mooi als concrete gebedspunten die onderweg opkomen of aanwijzingen waar God onze aandacht op wil vestigen, genoteerd en terug gekoppeld worden.

[/cm

We zullen op 8 oktober weer interkerkelijke gebedswandelingen houden in verschillende tweetallen.

 

Het is fijn dat we dit in verbondenheid doen, in Jezus Christus en in verbinding met elkaar. Om te weten wie (waar) mee loopt daarom ook een bijgevoegde lijst.

We mogen bidden voor en in de omgeving waar we meer van Gods Koninkrijk willen zien. Biddend rondlopen in je buurt, stad of dorp kan je gebeden extra inspireren en richting geven. Daarnaast houden frisse lucht en een beetje beweging je scherp.

 

Voordat je gaat lopen: bid en vraag de Heilige Geest om zijn leiding. Het is een avontuur: wees flexibel en laat je tijdens de wandeling leiden door de Geest. Het is mooi als concrete gebedspunten die onderweg opkomen of aanwijzingen waar God onze aandacht op wil vestigen, genoteerd en terug gekoppeld worden.

 

Tips:

  1. Neem je smartphone mee zodat je dingen kan fotograferen die je raken en waarvoor je graag wilt bidden. Neem je Bijbel mee: bid Bijbelverzen voor jouw stad of dorp zoals bijvoorbeeld Lukas 10:2. Misschien zijn er bepaalde verzen waaraan je moet denken. Zoek ze op. Bid ze uit.
  2. Stop en focus zo nu en dan bij bepaalde plekken: Wat zie je? Wat ervaar je? Waar kan je voor bidden? Dit helpt om even wat dieper op een bepaald onderwerp in te gaan.
  3. Bid kort en bondig. Bid positief: VOOR dingen, niet TEGEN dingen. Probeer zegeningen te bidden. Bid met je open open: de dingen die je ziet inspireren je gebed.
  4. Wees vriendelijk en lach naar de mensen die je onderweg ontmoet. Bedenk dat God werkt in elk persoon die je ziet. Leg hen gerust uit wat je aan het doen bent en bied aan voor hen te bidden.
  5. Aanbid God: in stilte of hardop. Dit helpt om je focus op Hem te houden.
  6. Sluit samen af in gebed en deel je ervaringen! Dit kan na afloop via de mail of de speciale gebedsapp.

 

Organisatie: Dit initiatief is opgezet door de interkerkelijke maandelijkse zaterdagochtend gebedsgroep. We zullen komende maanden 1 x per maand op vrijdagavond interkerkelijke gebedswandelingen inplannen.

 

Het kan natuurlijk ook persoonlijk of met je gemeenteleden gedaan worden. Hou ons daarvan op de hoogte zodat we elkaar stimuleren!

 

Aanmelden en delen gebedsindrukken: annet.van.willigen@online.nl

 

Naam:

Met wie loop je:

Vertrekpunt:

 

Laten we vragen aan God onze Vader om ons land en onze woonplaats te blijven zegenen: Dat Zijn Koninkrijk komt en Zijn wil wordt gedaan!